Weekend

Test af Philips Hue Go V2

Selv de længste sommeraftenen bliver dunkle, hvis du sidder længe nok ude på terrassen. Derfor er det praktisk at kunne tage lidt lys med ud. Med Go V2 får du en lampe, der har alle de smarte Hue-funktioner samt indbygget batteri, så du kan have den med overalt.

Ved almindelig lysstyrke kan Philips Hue Go give lys i  8-9 timer ved en opladning. Foto: Philips

Philips Hue Go V2

Pris: 599

Philips Hue Go er en tranportabel lampe, skabt til at tage med dig udenfor. Der er indbygget batteri, så den behøver ikke strøm fra en stikkontakt, og den er skabt i et let og kompakt design, så den er nem at bære på. Bagpå en er en lille stander, så den står af sig selv, når du placerer den på et bord.

Vi testede den nye version, som udvider funktionaliteten med Bluetooth. Det betyder at du, imodsætning til den første version, ikke behøver at koble den op på et eksisterende Hue-system for at kunne betjene den med mobilen.

At eje en bridge i forvejen er således ikke nødvendigt, ligesom du heller ikke behøver at være i nærheden af dit Wi-Fi system. Du kan indstille lysstyrke, skifte farver, scener og meget andet direkte via Bluetooth, uanset hvor du er.

Herunder en række billeder, hvor sammen med de nye Hue Lightstrip Outdoor skaber stemningsfuldt lys på terrassen:

Indbyggede præindstillinger

En smartphone er dog ikke et must for at betjene lampen. Den kan tændes og slukkes med en knap bagpå, og samme knap giver mulighed for at skifte mellem forskellige presets, Der er 7 forskellige forindstillinger. De dækker langt henad vejen det lys man i de fleste tilfælde vil vælge på terrassen, inklusiv varme neddæmpede lyssætninger, der giver fornemmelsen af stearin-lys.

Se også: Nu kan du få en Hue-lampe lavet af gamle CD’er

Batteriet rækker op til 18 timer, men de 18 timer er altså, hvis du udelukkende kører på laveste lysstyrke. Skruer du op på et niveau, som er anvendeligt i tusmørket, er vi nærmere nede på det halve, og skruer du op på maks, kan du halvere endnu engang. Men det da også fuldt tilstrækkeligt i de fleste situationer.

Sæt lampen i opladeren, når du kommer ind igen, og den er klar igen næste aften. I øvrigt fungerer Go også fint som en smart lampe til soveværelset, hvor den fint kan tale sammen med resten af dit Hue-system, hvis du i forvejen er bruger.

Hue Go 2 er således en ret fleksibel løsning, der ikke kun er anvendelig, når du vil have lys udenfor, men også giver dig en fuldt funktionel indendørs lampe. Set i det lys er prisen på 599 kroner temmelig fornuftig.

Artiklen er publiceret i samarbejde med altomdata.dk

Læs også
Top job