Weekend

Kvartertjek: Hold efterårsferie i Københavns Kulturkvarter

I hjertet af København er byens Kulturkvarter. Her kan man i efterårsferien opleve over 70 forskellige aktiviteter for både børn og voksne i form af udstillinger, events og meget andet.

Nikolaj Kunsthal lægger kirkerum til udstillingen Flipperoraklet. Foto: Zuhal Kocan Tronsalen på Christiansborg. Foto: : Thorkild Jensen Spion for en dag på Krigsmuseet. Foto Thorkild Jensen Indenfor på Den Sorte Diamant. Foto: Daniel Rasmussen En tur til det gamle Egypten på Glyptoteket. Foto: Kim Nilsson Kids City på Dansk Arkitektur Center. Foto: Casper Villumsen

Københavns Kulturkvarter udgør byens kulturelle centrum og rummer i alt 19 af byens ældste og mest attraktive kultursteder, som har en lang række oplevelser til hele familien. Her er der mulighed for at få en spændende viden om fortidens, nutidens og fremtidens København. Alt sammen inden for en radius af 10 minutters gang.

Oplev bl.a. spionskolen for børn på Krigsmuseet, gå på skattejagt efter druidernes hemmelige besked på Nationalmuseet eller oplev forunderlige opfindelser fremstillet af genbrugsmaterialer hos Nikolaj Kunsthal. Se mumier på Glyptoteket eller tag til fredagsjazz med Jakob Dinesen Trio, Felix Moseholm og Jacob Artved på Den Sorte Diamant. ..

BRANCHENYT
Læs også