Serier
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

London er en forandret by i kølvandet på corona

Det centrale London kæmper for at komme i gang igen. Der er få turister, og pendlerne vil ikke tilbage til kontorerne. Byens kultur befinder sig i en kæmpe krise og omstilling, som kræver nogle rigtig gode idéer.

Corona rammer verden
Et vue ned over City of London. Mange arbejder hjemme, og det har givet problemer for de forretningsdrivende, der normalt lever af pendlerne. Foto: Visit Britain. Store dele af det centrale London lider, og mange butikker og restauranter lukker. Foto Ulf Svane En anden tid. Borough Market før corona. Foto: Visit Britain. I en tæt befolket by er de grønne områder blevet mere attraktive. Foto; Ulf Svane Et skrantende kulturliv har hårdt brug for støtte for at kunne overleve. Her Bridge Theatre. Foto: Craig Sugden Flere og flere slipper helst for at bruge flere timer på transport i forsinkede og overfyldte toge. Foto: Visit Britain Øde gader i det centrale London. Foto Visit Britain.

En vittig mand på Twitter fik nok af at læse om den store coronaflugt væk fra London. Endeløst beskrevet i de mange artikler om pæne byfamiliers nye, skønmalede liv ude på landet:

»Hvis jeg snart skal høre mere om livet derude og i kystbyerne, så flytter jeg ind i et kosteskab oven på Bar Italia,« våndede han sig...

BRANCHENYT
Læs også