Weekend

Nicole Kidman og Hugh Grant står i spidsen for Susanne Biers dragende velhaverdrama ”The Undoing”

Susanne Bier rammer Manhattans velhaverelite på kornet i smuk og dragende serie, der dog er bedre i sin forvaltning af stemning end spænding.

Intet er så smukt som New York i vinterhalvåret, hvor naturens falmen blot synes at gøre byen endnu smukkere. Det ved den amerikanske seriegigant David E. Kelley – manden bag succeser som ”Ally McBeal” (1997-2002) og ”Big Little Lies” (2017-2019) – og vores hjemlige Susanne Bier, der står bag den nye HBO-serie ”The Undoing”, der netop udspiller sig i et vinterklædt New York, der er så appetitligt dragende, at man får akut udlængsel.

På Manhattans fashionable Upper East Side bor psykologen Grace Fraser (Nicole Kidman) med sin britiske mand, Jonathan (Hugh Grant), der er børnecancerlæge. Sammen har de sønnen Henry (en meget overbevisende Noah Jupe), der går på en af byens fineste privatskoler. Privilegier er kun et fattigt ord, når man kigger på familien Fraser, der har intellektuel, økonomisk og kulturel kapital nok til et mindre land. De har det hele, lidt til og meget mere. ..

BRANCHENYT
Læs også