Weekend
BREAKING

Italien har indledt en gigantisk retssag mod mafiaen 'Ndrangheta, som smugler kokain i Europa

355 personer med tilknytning til den berygtede mafia er på anklagebænken. Chefanklageren kender klanen bedre end nogen anden.

Før var det et callcenter. Nu er en bygning i et industriområde i den syditalienske by Lamenzia Terme blevet lavet om til en retssal, der skal huse den største retssag mod mafiaen i Italien i 30 år. Foto: Gianluca Chininea/AFP 355 mennesker står anklaget i den store retssag mod mafiaen i Italien. Det er den største retssag mod mafiaen i Italien i årtier. Foto: Gianluca Chinnea/AFP Retssagen begyndte onsdag den 13. januar og ventes at vare to-tre år. Foto: Gianluca Chinnea/AFP En advokat gør klar til at tage del i retssagen, der ventes at vare i op mod tre år. Foto: Gianluca Chininea/AFP

Billederne af den store sal fyldt med lange, nøgne borde kunne ved første øjekast minde om et sted, der er klargjort til at huse hundredvis af studerende til en eksamen eller en konference. Men dér stopper lighederne.

Der venter en betydelig større opgave for de mennesker, der de kommende to til tre år vil udfylde pladserne i det tidligere callcenter, som er blevet omdannet til en gigantisk retssal. ..

BRANCHENYT
Læs også