Weekend

Britisk popstjerne bosat i USA: »Trump tabte valget, det var det eneste gode i 2020«

I Depeche Mode er sangskriver Martin Gore fast leverandør af både popsange med fængende omkvæd og dunkle ballader om død og ødelæggelse. Nu er han aktuel med et soloudspil, inspireret af »et forfærdeligt år«.

Som sangskriver i Depeche Mode har Martin Gore solgt mere end 100 mio. plader. Han har brug for smalle soloprojekter, som der ikke er store kommercielle forventninger til. Foto: PR Martin Gore skriver størstedelen af sangene i Depeche Mode, men synger kun på få af dem. Foto: Amy Harris/Invision/AP Martin Gore udgav sit første soloudspil i 1989. Nu er han aktuel med ep’en “The Third Chimpanzee“. Foto: Jack Plunkett/Invision/AP Pladecover - Martin Gore Pladecover - Martin Gore Pladecover - Martin Gore Pladecover - Martin Gore Pladecover - Martin Gore

Han har fængende popsange som ”Strangelove”, ”Personal Jesus”, ”Enjoy The Silence” og ”Walking In My Shoes” på samvittigheden.

Med dem har han gjort Depeche Mode til en af verdens største popgrupper, som har solgt mere end 100 mio. plader og fortsat formår at fylde alverdens sportsstadioner med begejstrede fans. ..

Læs også
Top job