Serier

Efter rædselsår for turismen: I Bourgogne tror man på en bedre årgang

Coronapandemien har stoppet strømmen af turister i Bourgogne, men blandt hotelejere, handlende, vinbønder og restauratører er der håb om en bedre sommer i 2021.

Corona rammer verden
Der knokles under vinhøsten i Chablis. Foto: Ove Rasmussen Place Surugue i Auxerres gamle bydel. Foto: Ove Rasmussen Yonne-floden har givet navn til departementet Yonne i det nordlige Bourgogne. Foto: Ove Rasmussen Guédelon er en middelalderbyggeplads i Yonne og en af Bourgognes største turistattraktioner. Foto: Ove Rasmussen I Auxerres katedral kan man opleve verdens eneste kalkmaleri med Jesus til hest. Foto: Ove Rasmussen En bakke ved landsbyen Chablis lægger ryg til vindistriktets allerbedste vine, les grands crus. Foto: Ove Rasmussen Vinhøst i Chablis. Foto: Ove Ramussen Der knokles under vinhøsten i Chablis. Foto: Ove Rasmussen Der knokles under vinhøsten i Chablis. Foto: Ove Rasmussen

En sej cykeltur langs Yonne-flodens vande. En doven sejltur på Bourgogne-kanalen. En frokost med hummer og nori risotto i restaurant Jardin Gourmand.

Departementet Yonne i det nordlige Bourgogne har alt til en kræsen livsnyderferie. Lækkeributikker mellem kulørte renæssancehuse i hovedstaden Auxerre. ..

BRANCHENYT
Læs også