Weekend

Abstrakt i Hirtshals er nogle gange lidt for abstrakt

»Less is more« – ikke mindst når man laver mad i maj.

Slethvar med en snert af Asien – og en skilt dildolie, som man sjældent undgår i disse tider. Foto: René Schütze Osteretten var egentlig en dessert. Foto:  René Schütze Abstrakts bud på dansk forsommer. Foto:  René Schütze Snacks. Foto: René Schütze Torsk i orange - desværre. Foto:  René Schütze Foto til madanmeldelse fra restaurant Abstrakt i Hirtshals


Gerne billede af lokalet, af snacks, torsk i orange, hvide asparges, helleflynder med løg, "svinekæber med forsommer", osteret Asparges med ægte sauce. Med mere. Foto:  René Schütze Lokalet er et tidligere motorcykelværksted. Foto: René Schütze

Abstrakt er et bjerglandskab, der ikke er der, det ved vi fra Kjeld & Dirch. Det er imidlertid også navnet på en restaurant i Hirtshals Havn, der som så mange andre havnemiljøer er under forandring til det mere rekreative. Man kører gennem adskillige vejarbejder, før man når frem til en nedlagt motorcykelfabrik, der nu er restaurant, et åbent lokale, hvor man får en ikke mindre åben modtagelse af en meget munter, venlig og dygtig tjener. Hun var alene på jobbet den aften, men man mærkede ikke den mindste stress eller irritation, og hendes tilstedeværelse gjorde aftenen til en behagelig oplevelse, lad det være sagt med det samme – hun var med det samme, for hvor var det dejligt at være i gang igen, som hun sagde.


..

BRANCHENYT
Læs også