Weekend

Nyt kapitel: Sådan går det nu for Lars Juhl, der fuckede sit liv op. Læs det nye kapitel her. Vi har låst en del af det op.

Portræt af Jeanette Ottesen: »Jeg har måske tilgivet dem, men jeg kommer aldrig til at glemme det«

Jeanette Ottesen er ligeglad med at blive kaldt en kælling. Aldrig har hun svømmet for at få venner, og hvis du står i vejen for hendes ambitioner, får det konsekvenser. Danmarks mest vindende topatlet har knoklet, sejret og grædt sig igennem en karriere, der er en Hollywood-film værdig. Nu venter sidste tur i bassinet.

»Før min medalje i 2016 havde jeg en olympisk forbandelse. Jeg kunne ikke slå de piger, jeg ellers slog ved EM og VM. Jeg ville det alt, alt for meget, og jeg blev alt for ivrig og overtrænede op til OL,« siger Jeanette Ottesen. Foto: Stine Bidstrup »Jeg trives under pres, og jeg kan godt lide spændingen og det uvisse,« siger Jeanette Ottesen. Foto: Stine Bidstrup

Jeanette Ottesen eksisterer i to udgaver. De fleste danskere kender hendes ”pæne” side. Den lattermilde sportsudøver, der er mor til en lille datter, charmetrold i alverdens tv-programmer og ambassadør for Hjerteforeningen og Dansk Flygtningehjælp. Hende, der overholder sine sengetider og jævnligt får ordnet negle, øjenbryn og vipper på sin faste skønhedssalon.

Den udgave af topsvømmeren er blød og følsom og evner ikke at konkurrere i klorvand efter et skænderi med sin mor. Sårbar, lettere bekymret og ude af stand til at sove roligt om natten, hvis søsteren i Vinderup er ked af det. Det er hende, der træder ud af sin københavnske lejlighed med store solbriller, opsat hår og et smil så bredt som sine muskuløse skuldre...

Læs også