Weekend

Elbiler fra Fisker skal serviceres på frie værksteder

Den store værkstedsgrossist FTZ, som står bag en lang række værkstedskæder, skal stå for udlevering og service på de nye elbiler fra danske Henrik Fisker.

Fisker går nye veje med den kommende elektriske SUV Ocean, som skal sælges på nettet, men udleveres og serviceres hos et net af frie værksteder. Foto: Fisker Inc. FTZ har skabt en dansk teknikeruddannelse for reparation af hybrid- og elbiler, som de frie værksteder benytter sig af. Foto: FTZ Fisker Ocean, der kommer til næste år, får angiveligt en rækkevidde på over 500 km. Foto: Fisker Inc.

Bilbranchen er under en større forandring end nogensinde. Spydspidserne er især de mange nye elbiler, som vælder frem. Det gælder også de kommende modeller fra Fisker Inc. med den karismatiske entreprenør og bildesigner Henrik Fisker i spidsen.

Første model bliver SUV’en Ocean, der lanceres i Danmark, Norge og Sverige i november næste år som nogle af de første markeder i verden. Det er en elbil, der kommer med både for- og firehjulstræk og har en ydelse på over 300 hk. Rækkevidden ventes at blive fra omkring 400 km til 560 km. ..

Læs også
Top job