Weekend

Kom med indenfor på Marienlyst Strandhotel: Landsholdshotellet er et af de steder, man ikke vil hjem fra

Marienlyst Strandhotel har siden 2008 været fodboldlandsholdets base. Med ny spa-afdeling, flot beliggenhed i strandkanten og udmærket mad er det også et glimrende opholdssted for folk uden kontrakt i en topklub.

Andreas Cornelius, Yussuf Poulsen, Thomas Delaney og Jens Stryger Larsen på vej fra Marienlyst til dagens træning. Foto: Lars Poulsen En ny spa-afdeling er et af Marienlyst Strandhotels store trækplastre. Foto: Marienlyst Udsigten fra de kystvendte værelser byder på både havudsigt og vue til Kronborg Slot. Foto: Tom Nørgaard Rundt om på gangene er det ikke svært at forestille sig, at Marienlyst førhen var populært blandt de royale. Foto: Tom Nørgaard Fra liggestolene på stranden foran Marienlyst kan man kigge over på Kronborg. Foto: Tom Nørgaard Fra liggestolene på stranden foran Marienlyst kan man kigge over på Kronborg. Foto: Tom Nørgaard Lige nedenfor hotellet kan man tage en dukkert i Øresund. Foto: Tom Nørgaard Et værelse med udsigt. Foto: Marienlyst Marienlyst er ombygget flere gange. De små pavillonbygninger, der breder sig ned mod Øresund som en del af restauranten, er tegnet af Kim Utzon. Foto: Marienlyst

Velyndere af fodbold og det danske landshold har sommeren igennem kunnet se tv-billeder af hujende fans, der tiljubler Mæhle, Højbjerg, Damsgaard og Delaney, når de bevæger sig fra deres hotel og ud til den ventende spillerbus. Kulissen og basen for de store triumfer ved det netop overståede europamesterskab og senest kvalifikationskampene til VM er Marienlyst Strandhotel, og det har det været siden 2008.

Det bliver der ikke ændret på lige foreløbig. ..

Læs også