Weekend

Polestar 2 udfordrer Tesla Model 3

Duellen: En af årets mest interessante sammenligninger, men hvilken bil er den bedste? Vi sætter den populære Tesla Model 3 op mod den nye Polestar 2.

Tesla Model 3 har fået en udfordrer fra Polestar med 2-modellen, der især fører sig frem med cool design. Foto: Christian Schacht Bagagerummet i Tesla er faktisk pænt stort, men Polestar vinder pga. sin store bagklap. Foto: Christian Schacht Man sidder fremragnede i Polestar, og betjeningen er let. Bilen har software fra Google, der fungerer fremragende, men endnu ingen Apple Carplay. Foto: Christian Schacht Tesla er den minimalistiske af de to, men man vænner sig hurtigt til, at alting foregår fra den store skærm. Foto: Christian Schacht Begge koster omkring 450.000 kr. med firehjulstræk, men Polestar fås fra 375.000 kr., mens Tesla starter ved 400.000 kr. Foto: Christian Schacht Tesla er markant lettere og med bedre aerodynamik har den et markant lavere strømforbrug. Foto: Christian Schacht Polestar har et mere kantet design og en høj vægt. Det koster på rækkevidden. Foto: Christian Schacht

Hvis du også er en af dem, der føler, at der er en Tesla Model 3 på hvert et gadehjørne, er der en grund til det. Den amerikanske elbil har været noget af en blockbuster siden lanceringen herhjemme for præcis to et halvt år siden.

I skrivende stund kører der 10.507 eksemplarer rundt herhjemme, og det gør den kompakte Tesla til den mest udbredte elbil herhjemme. ..

Læs også
Top job