Weekend

Ny kæmpe-Volkswagen kan blive et hit og vild Toyota-garanti

Lyt til historien om en ny familiebil med masser af plads til syv og med moderne plug-in hybrid teknik. Eksperterne diskuterer også en markant udmelding om garantier, nye kinesiske elbiler og svarer på lytterspørgsmål.

Vi har vidst det i årevis: Der er købedygtige folk, som går mere op i plads end i præstationer, når de vælger bil. Bilbranchen har tidligere været dygtig til at ramme disse kunder, der oftest også vil have syv sæder, men de seneste år er udvalget af store syvpersoners modeller skrumpet ind.

Den udtalte mangel på alternativer kan blive en kæmpe fordel for den nye Volkswagen Multivan. Den er på vej til Danmark, har op mod syv sæder, tonsvis af plads og leveres med forholdsvis moderne plug-in hybrid teknik.

Hør, hvorfor eksperterne spår den nye familiemodel en stor fremtid herhjemme, men også, hvorfor en helt anden VW-familiebus måske bliver endnu mere interessant.

Bilradios vært, Christian Schacht, har besøg af Jan Lang, som er markedsanalytiker ved Bilbasen, og de to vender også den nye garanti på 10 år, som Toyota netop har lanceret. Er det hele virkelig så positivt som importøren vil have os til at tro?

Der er samtidig tid til omtalen af endnu et kinesisk bilmærke og selvfølgelig lytterspørgsmål.

Tidskoder:

01:00: Ugens nyheder

21:50: Ugens tema: Garanti

39:05: Ugens lytterspørgsmål

Du kan finde ugens afsnit i bla. iTunes eller Spotify. Du kan også lytte til tidligere afsnit herunder.

Læs også
Top job