Weekend

Øl, røg og kød - that’s it

Kan du lide øl, røg og kød (og hvem kan ikke det), er du stamgæst efter første besøg, mener White Guide om Warpigs, som for nylig fik prisen for Årets øloplevelse.

Artiklens øverste billede
Foto: Skovdal.dk

Warpigs modtog for nylig prisen for Årets øloplevelse indenfor gastronomien med følgende begrundelse: ”Stedets kompromisløse ind-til-benet-koncept, øl + kød + røg, stiller krav til de enkle elementers kvalitet, og WarPigs leverer varen ekstremt overbevisende fra 20 haner med flabede 6 husbryg og resten fra indehavere 3Floyds og Mikkeller eller deres venner. Spritfriske og smukt bryggede sours, IPA’er, APA’er og komplekse håndværkspilsnere skyller effektivt de Texas-rubbede røgvarer sydpå.”

Bakke med blandet kød og sider. Foto: Skovdal.dk

Her kommer den anmeldelse, som lå til grund for nomineringen:

Det er sjældent, en restaurants unique selling point er så tydelig som hos WarPigs. 

Kan du lide øl, røg og kød (og hvem kan ikke det), afslappet stemning og Chet Baker på repeat, og holder du af at spise omgivet af 80 % mænd, er du stamgæst efter første besøg. 

Spare ribs. Foto: Skovdal.dk

Kødet røggrilles på Texas barbecue-manér ved lav varme i 12–14 timer i Europas største ”smokers”. Du bestiller hos kokken, som siden skærer eller simpelthen trækker de trevlende møre kødstykker fra hinanden. 

Intense beef ribs, kødpakkede pølser og dybt afhængighedsskabende ”burnt and baked beans” er blandt vores favoritter. Og selvfølgelig de knasende, nydybstegte pickles, som næsten er et hjertestop værd. 

Til alt dette har Mikkeller sammensat en sensationelt velforsynet ølbar. Den vankelmodige tager en ”flight”med seks forskellige mikrobryg og får meget snart en ny favorit. 

Foto: Skovdal.dk

WarPigs er måske nok på mange måder en kopi af Fette Sau i Williamsburg – but it’s a damn good copy!

Foto: Skovdal.dk

Se alle årets prisvindere her.

Warpigs

Flæsketorvet 25 – 37, 1711 København V, warpigs.dk

Priser: Forretter 50-90 kr. Hovedretter 45-350 kr. Desserter 65-70 kr.

Denne artikel er leveret af White Guide. Seneste udgave af White Guide kan købes her.

Top job

Forsiden lige nu

Anbefalet til dig

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver abonnement

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.