Weekend

Årets feel good-oplevelse: God stemning og dejlige delere

Den faglige stolthed er mærkbart tilstede hos både betjening og i køkkenet på Huset Blom i Sønderborg, som for nylig modtog White Guides pris for Årets feel good-oplevelse.

Artiklens øverste billede
PR-foto: Huset Blom

Huset Blom i Sønderborg modtog for nylig White Guides pris for Årets feel good-oplevelse med følgende begrundelse: ”For sin imødekommende og afslappede stil i kombination med et klassisk look og en moderne køkken- og serviceprofil. Det åbne køkken laver uprætentiøs cosyfood og delemad til meget fornuftige priser. Her er plads til alle. Hverdag, lækkerhed, familie, business and pleasure i skøn forening.”

PR-foto: Huset Blom

Her kan du læse anmeldelsen, som lå til grund for nomineringen.

Befinder du dig i Sønderborg, bør du unde dig selv et besøg og et måltid i Huset Blom. Restauranten er for få år siden blevet til ved hjælp af en lokal aktionærgruppe, der har investeret i renoveringen og ombygningen af den smukke gamle gartnervilla, restauranten ligger i.

PR-foto: Huset Blom

Hele huset er i spil og stilfuldt indrettet med lyse stuer, moderne kunst på væggene, hæklede servietter, Riedelglas og et åbent køkken, der laver cosyfood og delemad til endog meget fornuftige priser.

Delekonceptet er sympatisk, og alle retter på kortet anrettes på mindre fade til flere personer. For den vægelsindede tilbydes en 4-retters setmenu med tilhørende vine af god kvalitet. 

Okserillette med brændt porre, ovnbagte og syltede rødbeder & skysauce. Foto: Huset Blom

Vi smiler og deler en kold torskeballotine med sennep, bacon og små intense langtidsbagte tomater. Torsken er en anelse for kold, men til gengæld smager den flot af torsk og urter. Den er toppet med et hav af dild og sprøde bacontern og får fin syre og sprødt modspil fra tomaterne og en fed sennepsmayo.

En skål syltede og grillede svampe har både bid, syre og smag af urter i god eddike, og de møre spoleben er dækket af en kraftig og intens rødvinssauce og toppet med sprøde puffede flæskesvær. De giver det bløde kød salt og knas, og der bliver hurtigt spist op.

Der vises gerne rundt i vinkælderen inden middagen, og der anbefales gerne og godt fra det velassorterede vinkort.

Variation af jordskokker: Bagt, crudité og syltet med sprød gris til. Foto: Huset Blom

Den faglige stolthed er mærkbart tilstede hos både betjening og i køkkenet, og fra ankomst til afsked føler vi os velkomne og hjemme. Med tidens fokus på deleøkonomi rammer Huset Blom plet, og du får både hygge, god stil og masser af smag for skillingen.

Se alle årets prisvindere her.

Huset Blom
Sundsmarkvej 40, 6400 Sønderborg
www.huset-blom.dk

Priser: Forretter 78-109 kr., Hovedretter 78-395 kr., Desserter 88-98 kr., Menuer 295 kr.


Denne artikel er leveret af White Guide. Seneste udgave af White Guide kan købes her.

Top job

Forsiden lige nu

Anbefalet til dig

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver abonnement

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.