Debat
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Det skal ikke være Arnes tur

Regeringen møder kritik for ikke at indfri sit valgløfte, der drejede sig om at give ”Arne” tidligere pension. Men faktisk er det nødvendigt, at vi lader vores gode arbejdere blive ved med at knokle for samfundet.

Knap 15 kilometers kørsel sydvest for Kolding ligger industribyen Vamdrup. Rockwool. Glasuld. Spekva. Teknos Schou. Vamdrup Special Transport. Blot for at nævne nogle få af de virksomheder hvor "Arne" arbejder, eller har kunnet arbejde.

Vores arbejdere vil kunne bo i Vamdrup, endda ganske komfortabelt. Tænk, i Danmark kan vores arbejdere finansiere et parcelhus, en bil, og samtidig holde ferie på charter. Måske med tiden købe et sommerhus. Så godt har de det.

Det skal de også have, for det er dem der skaber værdien i vores samfund, sørger for at der overhovedet eksisterer nogen form for velstand.

Ovenstående sætninger skal tolkes for pålydende, klinisk og i ramme alvor.

Derfor er det heller ikke som sådan videre problematisk, at Mette Frederiksen nu tilsyneladende vil løbe fra et af sine valgløfter, der omhandler at sende arbejderne tidligere på pension. Der er for alvor brug for dem, idet der skal finansieres en lang række gode, nødvendige og horrible elementer i samfundet.

Desværre bliver det nok kun de horrible, der postes flere penge i, når antallet af djøffere og kommunikationsfolk hos kommuner og folkestyre udvides. Nødvendige tiltag som flere sygeplejersker skal der nok blive lovet masser af til næste valg, men naivt er det at flæsket bliver effektueret i praksis.

Gode formål som lavere skatter, der vil have massive beviselige dynamiske effekter, er end ikke på listen over løfter.

For vores samfund kan ikke fungere uden Arne, Poul, eller hvad vores gode folk på fabrikkerne hedder. Måske har Socialdemokratiet opdaget, hvilken værdi deres kernevælgere i virkeligheden har.

Derfor skal det også kærligt og anerkendende meddeles til vores gode arbejdende folk i Vamdrup,. at de har det ganske godt.

God hyre. Gode arbejdsvilkår. Mulighed for at have et fritidsliv, som kollegerne i f.eks. Italien og Spanien vil kigge måbende efter og sammenligne med privilegier for overklassen. Eksemplificeret ved førnævnte parcelhus, sommerhus og ferier.

Når vores gode arbejdere skal forholde sig sådan, hænger det sammen med, at det slet ikke er ansvarligt at sende dem på pension endnu tidligere end i dag. For vi har brug for dem, vi kan simpelthen ikke undvære dem.

Hvis vi taler om "Arnes tur", er det turen til at arbejde endnu længere end i dag for at finansiere Socialdemokratiets nye selvskabte herskende klasse i form af embedsværk og intellektuelle uden bidrag til samfundet.

Derfor kan det ikke blive Arnes tur, derfor skal Arne have det godt, mens han arbejder. Og frem for alt, skal Arne være pavestolt af at være Arne.

BRANCHENYT
Læs også