Serier

Ejer af Superligaklub lukker: Alle medarbejdere opsagt

Stormvejret om Hellerup Finans, der er bedst kendt som hovedaktionær i Lyngby Boldklub, tager til.

Stormvejr om Hellerup Finans
Hellerup Finans og dens kontroversielle hovedperson, Torben Jensen, har gennem længere tid været omgærdet af kaotiske forhold, dundrende underskud og en negativ egenkapital. Foto: Erik Refner

Den omstridte ejer af Superliga-klubben Lyngby, Hellerup Finans, lukker. Alle medarbejdere er opsagt, og selskabet skal nu likvideres.

Det skriver Berlingske Business.

Hellerup Finans og dens kontroversielle hovedperson, Torben Jensen, har gennem længere tid været omgærdet af kaotiske forhold, dundrende underskud og en negativ egenkapital.

Og nu er selskabet så fortid.

Den præcise betydning for Lyngby Boldklub er endnu uvis. Men Torben Jensen har allerede arvtageren til Hellerup Finans klar, skriver Berlingske Business. Det drejer sig om et selskab med navnet ACV Nordic ApS.

Her vil Torben Jensen endnu engang forsøge at få nye investorer om bord.

Tidligere har Hellerup Finans og Torben Jensen meldt ud, at man ønskede at sælge sine aktier i Lyngby Boldklub. Men så - i august 2017 - lød meldingen, at fodboldklubben ikke længere var til salg.

Den usikre økonomi i Hellerup Finans har tidligere fået DBU til at afvise en fornyelse af Lyngby Boldklubs licens. Det endte dog med, at licensen blev forlænget for indeværende sæson.

Hellerup Finans har gentagne gange måttet tilføre Lyngby Boldklub penge for at sikre driften.

Læs også