Erhverv

Udlejningen står stille i nyt stort outletcenter

Planen var, at halvdelen af arealet i et nyt stort outletcenter skulle være udlejet inden årets udgang.

Planen er, at Billund Designer Outlet skal åbne i 2021 med 120 butikker, restauranter og caféer. Screendump: Google Maps

Udlejningen står stille i det planlagte Billund Designer Outlet, der har ambitioner om at blive Skandinaviens største. Det skriver Ejendomswatch.

Investorerne bag det 20.000 kvm store outletcenter sagde i april, at 10 pct. af arealet nu var udlejet til internationale og skandinaviske luksusmærker, og at målet var at have udlejet halvdelen af arealet inden udgangen af året.

Men i dag er der stadig kun udlejet 10 pct.

Hovedejeren bag Billund Designer Outlet er britiske Resolution Property, der vil komme til at eje 90 pct. af outletcentret. De resterende 10 pct. bliver ejet af det Parken-ejede Lalandia.

Opførelsen af det nye outletcenter løber op i cirka 900 mio. kr. Men det går først i gang, når udlejningen i det kommende center har nået et passende niveau, har parterne bag projektet tidligere fortalt.

»Vi er enten tæt på at underskrive eller i fremskredne forhandlinger med mere end 20 højtprofilerede internationale brands. Disse vil blive en del af Billund Designer Outlets fremragende miks af kvalitets-detailkoncerner. Vi er glade for denne udvikling og er fortrøstningsfulde omkring centrets tiltrækningskraft for potentielle lejere,« skriver Mayte Legeay, porteføljeforvalter i Resolution Property, i en kommentar til Ejendomswatch.

Planen er, at Billund Designer Outlet skal åbne i 2019. Opførelsen sker i to faser, og når centret er fuldt udbygget, vil det have 120 butikker samt forskellige restauranter og caféer. Outletcentret skal ligge ved siden af Legoland og Lalandia.

For at få gang i salget af lejekontrakterne blev der i slutningen af 2017 nedsat et nyt internationalt team, og en række specialister inden for outletområdet og branding blev hyret ind, skriver Ejendomswatch.

Resolution Property ejer flere outletcentre i bl.a. Tyskland og Frankrig.

BRANCHENYT
Læs også