Erhverv
BREAKING

Nyhed: En »one time experience« lakker mod enden for coronakrisens købmænd. Nyhed: Danske aktier i bunden over verdens bedste aktiemarkeder lige nu. Nyhed: Europa går ikke i stå, hvis Putin lukker for gassen.

Pas på rykker-robotten: Dansk regnskabsplatform hiver penge hjem med robot som inkassator

En ny rykker-robot skal overtage de manuelle og kedelige rykkerhenvendelser til kunder, der ikke betaler til tiden. De første erfaringer fra regnskabsplatformen Billy har været overraskende gode.

Billy har indgået et samarbejde med collectAI om en rykker-robot, som skal overtage den sure pligt med at indkræve ubetalte regninger for virksomheder.  Fra venstre: Mirko Krauel, CEO collectAI, Mathias Gajhede stifter og CEO i YourPay, og Jonas Midtgaard, CEO i Billy. Foto: Tom Menz, collectAI .

Det kan være svært få kunderne til at betale regningerne til tiden. Men måske er løsningen at få robot med kunstig intelligens til at kræve de ubetalte regninger ind.

Det har i hvert fald været en stor succes hos den fremadstormende startup Billy, der har udviklet en regnskabsplatform til virksomheder. Billy har serieiværksætteren Toke Kruse som stifter og bestyrelsesformand, og for kort tid siden indgik iværksætterkometen et samarbejde med det tyske firma CollectAI, der har udviklet rykker-robotten...

Læs også
Top job