Erhverv

Jesper 'Kasi' Nielsen vil sælge smykker med udskældt partner

Manden bag KasiGroup satser på at sælge smykker via en abonnementstjeneste. Hans partner Adam Lindstrøm står bag flere konkursramte virksomheder.

Jesper Nielsen stiftede i 2003 firmaet Kasi sammen med familien. Det var salget af Pandora-smykker i Tyskland, der i særdeleshed gav luft under vingerne. Foto: Rune Aarestrup Pedersen

Jesper ’Kasi’ Nielsen, også kendt som Kasi-Jesper, vil sælge smykker på abonnement med den tidligere udskældte Adam Lindstrøm.

Det skriver Børsen.

De to partnere ser en stor mulighed i at sælge smykker fra Jesper Nielsens eksisterende firma, Amazing Jewelry, via en online abonnementstjeneste.

»Jeg er på udkig efter anderledes måder at distribuere smykker på end via detailsalg. Med abonnementsbaseret onlinesalg kan du hurtigt nå millioner af mennesker,« siger Jesper Nielsen til Børsen.

De har planer om at etablere det amerikanske selskab under navnet Amazingjewelrybox.com, hvor man for 49 dollar, ca. 320 kr., kan vælge Amazing-smykker til en værdi à 100 dollar.

Kasi-Jesper lukker firmaet, der gjorde ham kendt

Jesper Nielsen og Adam Lindstrøm har fremlagt investeringsmateriale, hvoraf det fremgår, at det fælles selskab skal etableres med 150 mio. kr. i kapital fra eksterne investorer.

Forretningsplanerne lyder, at selskabet vil kunne sælge smykker for små 500 mio. kr. allerede det første år - stigende til en omsætning på ca. 6 mia. kr. i år tre.

Planerne viser også, at Adam Lindstrøm på vegne af det nye foretagende allerede har fundet de to første investorer, der vil kaste penge i puljen. Det drejer sig om to virksomheder i hhv. Israel og Los Angeles i USA.

Kasi-Jesper og Brøndby har lavet millionforlig

Partneren Adam Lindstrøm er tidligere blevet beskyldt for svindel i forbindelse med firmaerne Save2day og Dark by Design. Begge firmaer gik konkurs. Adam Lindstrøm efterlod sig investorer, herunder Casper Christensen og Peter Graulund, der begge mistede omkring en halv mio. kr. på samarbejdet.

Peter Graulund har allerede advaret Jesper Nielsen om hans nye valg af partner.

»Jeg ser ham som en fantast og en gennemført svindler, for hvem alt bare handler om at få andre til at betale for et nyt liv på første klasse,« siger han.

Kasi-Jesper sælger ejerandele for at betale regninger og sejrsfest

Jesper Nielsen udtaler, at han tager advarslerne om Adam Lindstrøm med i sine overvejelser.

Adam Lindstrøm har hverken været politianmeldt eller sagsøgt i forbindelse med de konkursramte virksomheder.

BRANCHENYT
Læs også