Erhverv

Bagmandspolitiet har beslaglagt tre Ferrarier hos svindelmistænkt virksomhed

Tre sportsvogne til en anslået værdi på over to mio. kr. er blevet beslaglagt af Bagmandspolitiet på en adresse på den københavnske vestegn. Årsagen er en mistanke om mulig momssvindel.

At dømme ud fra et billede offentliggjort af SØIK, kan der være tale om modellerne Ferrari 308 GTS, 550 og 348 GTS. Foto: SØIK

En mistanke om mulig momsunddragelse i en virksomhed har nu fået Bagmandspolitiet til at skride til handling og beslaglægge tre eksklusive sportsvogne fra en adresse på den københavnske vestegn.

Det oplyser Bagmandspolitiet, der officielt hedder Statsadvokaten for Særlig International og Økonomisk Kriminalitet (SØIK), i en pressemeddelelse.

Konkret drejer det sig om tre Ferrarier, der er beslaglagt og fragtet væk fra virksomhedens adresse på Vestegnen. Bilerne anslås til at have en værdi på mere end to mio. kr.

Foreløbig opbevares bilerne på en hemmelig adresse, indtil en eventuel straffesag mod det pågældende firma og personerne bag måtte blive rejst.

»Det er vigtigt for samfundet, at vi får sikret så mange værdier til statskassen som muligt, når muligheden foreligger – også selvom der endnu ikke er afsagt dom mod nogen personer eller selskaber. Det er vores erfaring, at mistænkte personer ofte forsøger at bortfjerne værdier, når de ved, at politiet har iværksat en efterforskning mod dem,« siger vicepolitiinspektør Michael Lichtenstein, SØIK.

I samme sag har Bagmandspolitiet yderligere beslaglagt friværdien i en ejendom samt indestående på konti for flere millioner kroner, oplyser SØIK.

BRANCHENYT
Læs også