Serier
BREAKING

Tryg-chef efter store rejseskader: »Det kan godt blive markant større«

Corona rammer verden
Trygs adm. direktør Morten Hübbe forventer, at udgiften til rejseanmeldelser fortsat vil stige. Foto: Gregers Tycho

Rejseskadeafdelingerne hos Tryg har haft ekstraordinært travlt i første kvartal, hvor selskabet har hjulpet 30.000 kunder med Covid-19 relaterede skader, hvilket skal lægges oveni det normale niveau af anmeldelser.

Det har i første kvartal kostet Tryg 255 mio. kr. før reassurance, hvilket er et tal, som må forventes at vokse sig markant højere i løbet af året.

Hvor store udgifterne bliver, er dog svært at spå om, for det afhænger blandt andet af, om kunder, der har bestilt sommerferie, får mulighed for at rejse.

- Det er ekstremt svært at vurdere, men tallet kan godt blive markant større. Jeg tør næsten ikke komme med et bud på det, for tallene er bare for ekstraordinære - og får vi fuldt rejsestop på vores sommerferie, eller bliver det selektivt afhængig af destinationen?

- Vi forbereder os på, at der er rigtigt mange kunder, som skal hjælpes også hen over sommeren, siger Trygs administrerende direktør, Morten Hübbe, til Ritzau Finans.

Første kvartals erstatninger på 255 mio. kr. på rejseforsikringerne giver efter reassurance Tryg en udgift på 115 mio. kr.

BRANCHENYT
Læs også