Serier
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Disney World genåbner med afstand mellem gæster og ansatte

Corona rammer verden
Disney har sendt 100.000 ansatte på orlov, hvor størstedelen normalt arbejder i selskabets forlystelsesparker. Foto: Mark Ashman

Disney World i Florida genåbner i midten af juli efter flere måneders nedlukning som følge af coronapandemien, skriver Wall Street Journal.

Nedlukningen, der er den længste nogensinde for Disney World, har forårsaget et stort hul i Disneys økonomi og ligeledes ramt den lokale økonomi.

Disney har sendt 100.000 ansatte på orlov, hvor størstedelen normalt arbejder i selskabets forlystelsesparker.

De seneste par år har forlystelsesparken haft problemer med for mange kunder i forhold til parkens kapacitet, og derfor har der været behov for at indføre omfattende tiltag for at mindske smitterisikoen ved den kommende genåbning.

I forlystelsesparken i Florida skal ansatte såvel som kunder gå med ansigtsmasker og få tjekket deres temperatur, før de træder ind i forlystelsesparken. Der vil være plexiglas mellem gæster i bestemte butikker, og der er blevet sat en pause på møder mellem gæster og udklædte ansatte, som spiller Disney-figurer.

Der vil desuden være ansatte, der patruljerer parkerne og opfordrer gæster til at stå med tilstrækkelig afstand til hinanden.

Disney genåbnede sin forlystelsespark i Shanghai i løbet af maj, da smitten var mindsket i Kina. Der er et maksimum på 24.000 gæster, og der er indført tiltag, som skal begrænse kontakt mellem ansatte og gæster.

Genåbningen i Florida vil ske gradvist, så Disney kan følge udviklingen og modtagelsen af de nye regler for social afstand i forlystelsesparken.

BRANCHENYT
Læs også