Erhverv

B&O indgår samarbejde med amerikansk gaminggigant

Bang & Olufsen indgår samarbejde med Xbox, der er amerikanske Microsofts spillekonsol.

Foto: Simon Fals

B&O skal udvikle nye lydprodukter, som henvender sig til 'high-end'-segmentet inden for gaming.

Det oplyser B&O mandag.

- Med vores indtræden i gaming-industrien ønsker vi at gøre, hvad vi gør bedst. At levere fremragende lydoplevelser pakket ind i lækkert design og solidt håndværk, siger Christoffer Poulsen, der er produktchef hos B&O i en kommentar.

- Vi ser et stort kommercielt potentiale inden for gaming, og med Xbox mener vi, at vi har fundet den ideelle partner til at realisere det potentiale, fortsætter han.

B&O skriver, at produkterne blandt andet vil få indbygget "Designed for Xbox"-funktionaliteter, som sikrer problemfri forbindelse og en forbedret brugeroplevelse.

Lydprodukterne kommer dog også til at virke til andre maskiner end Xbox-konsollen.

Xbox lancerer sin nyeste spillekonsol, Xbox Series X, i fjerde kvartal af 2020. Den skal konkurrere med Sony's Playstation 5, der også lanceres senere i år.

- Vi glæder os til lanceringen af Xbox Series X senere på året, som markerer en ny epoke inden for gaming, siger Matt Kesselring, der er chef for Hardware Partnerships hos Xbox.

- Vi er samtidig glade for samarbejdet med Bang & Olufsen, som bringer et helt nyt niveau af gaming-lyd til markedet, til glæde for både Xbox og Bang & Olufsen-fans over hele verden, fortsætter han.

De to virksomheder vil dele yderligere information om samarbejdet, når den foreligger.

BRANCHENYT
Læs også