Erhverv

Gik ikke som håbet: Fuglsang er stoppet i tøjfirma

Den danske cykelrytter gik i 2019 ind i modefirmaet Isolés, der sælger cykeltøj. Nu er han stoppet i både bestyrelse og ejerkreds.

Jakob Fuglsang er ikke længere medejer af tøjfirmaet Isolés, som han ellers håbede at beskæftige sig med efter karrieren som cykelrytter. Foto: Claus Bonnerup

Ambitionerne var store, da cykelrytteren Jakob Fuglsang i marts 2019 gik ind i modefirmaet Isolés, der sælger cykeltøj.

Isolés skulle bygges op, så Fuglsang på længere sigt kunne blive en aktiv ejer og beskæftige sig med firmaet efter cykelkarrieren.

Men nu er Jakob Fuglsang stoppet i Isolés. Både i bestyrelsen og ejerkredsen er han den 1. december udtrådt.

»Isolés og Jakob Fuglsang har besluttet at gå hver til sit for at fokusere på det, vi begge er bedst til. Vi vil gerne takke Jakob for hans involvering i Isolés, og vi ønsker ham held og lykke fremover,« skriver Isolés i en meddelelse.

Finans har forgæves forsøgt at få en kommentar til bruddet fra Jakob Fuglsang, der ejede 15 pct. af tøjvirksomheden.

Da han trådte ind i Isolés, lå et brud lidt over halvandet år senere ikke ligefrem i kortene.

»Vi har lagt en plan for, hvordan jeg i fremtiden kan tage mere ansvar i udviklingen af brandet. Jeg er sikker på, jeg kan hjælpe med at skabe endnu mere tekniske kollektioner og finpudse produkterne det sidste,« udtalte Jakob Fuglsang i marts 2019.

Isolés blev lanceret i foråret 2018 og fokuserer på cykeltøj i professionel kvalitet med vægt på design og bæredygtige materialer.

Bag Isolés står Henrik Dahl Rubak. Han har også et andet selskab i branchen for cykel- og sportstøj, ItalicSport, som Isolés på et tidspunkt var en del af, inden brandet blev udskilt i et selvstændigt selskab i 2019.

Nu har Henrik Dahl Rubak taget det fulde ejerskab af Isolés. Hans selskab ItalicSport har haft overskud i alle sine leveår. Senest blev det til en indtjening på 500.000 kr. efter skat i 2019.

Læs også
Top job