Erhverv

Farveglade barndomsvenner fik næststørste løve-investering nogensinde

Da virksomhedens væksttal kom på bordet, var investorerne ikke i tvivl.

Jacob Risgaard, Mia Wagner og Jan Lehrmann investerede tilsammen 2,7 mio. kr. i det fynske makkerpar. Foto: Decofarver

DR-programmet Løvens Hule ruller atter over skærmen i en ny sæson, der åbnede med en solid investering til et par farveglade barndomsvenner fra Fyn.

Makkerparret Jesper Laursen og Brian Dennis Jensen fremlagde deres virksomhed Decofarver.dk, som de etablerede i 2013, foran de fem ”løver” og fik en eminent respons, der i sidste ende skaffede barndomsvennerne den næststørste investering i programmets historie.

Coolshop-medstifter Jacob Risgaard, Nordic Female Founders-stifter Mia Wagner og Bilbasen-medstifter Jan Lehrmann kastede tilsammen 2,7 mio. kr. efter fynboerne. 900.000 kr. fra hver.

»Vi er utrolig glade for investeringen og det kommende samarbejde. De tre løver har kæmpe stor erfaring med både e-handel, bestyrelsesarbejde og skalering af virksomheder. Og det kan vi drage stor nytte af på vores fortsatte rejse,« siger Jesper Laursen i en pressemeddelelse.

Decofarvers forretningskoncept går ud på at sælge maling via internettet, og det har været en ret god forretning over de seneste år.

Der var en smule sved på panden hos makkerparret, da de fremlagde tallene bag virksomheden. Sveden kunne dog hurtigt tørres af panden, for det var nogle helt fine tal, der blev præsenteret.

»DecoFarvers tal alene gør det til en imponerende investeringscase. Og vi tror meget på, at det kan lade sig gøre at tage endnu større markedsandele fra det lidt søvnige e-marked for maling,« siger investor Jacob Risgaard.

Investoren mener, der er rige muligheder for at udvikle forretningen til en pengemæssig endnu bedre case. Specielt hæfter Coolshop-medstifteren sig ved de muligheder, der er for at udvide forretningskonceptet til udlandet.

»Lykkes vi på samme måde med etableringen i andre lande, hvor markedssituationen er nogenlunde den samme, ser vi på en rigtig spændende virksomhed i løbet af de næstkommende år,« siger han.

BRANCHENYT
Læs også