Erhverv

Bestseller-ejer skaber ny formation for underskudsgivende Stylepit

I flere år har onlinebutikken Stylepit trukket tocifret millionunderskud med sig. Nu har Anders Holch Povlsen sat en britisk topchef i spidsen for virksomheden.

Anders Holch Povlsen ejer og står i spidsen for familievirksomheden Bestseller, der har en lang række selskaber under sig. Foto: PR Bestseller.

I flere år har den danske modeportal Stylepit blødt millioner og været en underskudsgivende forretning for Bestseller-milliardæren Anders Holch Polvsen.

Senest tabte onlineportalen 47 mio. kr. efter skat i det skæve regnskabsår 2019/2020, mens virksomheden de seneste syv regnskabsperioder ligeledes har givet røde tal på bundlinjen og udfordret selskabet.

Nu forsøger Holch Povlsen sig så med et direktørskifte i virksomheden.

Bestseller-ejeren har nemlig sat topchefen for sin britiske modeportal M and M, Damian Evans, i spidsen for Stylepit.com. Det har resulteret i, at den tidligere Stylepit-direktør, Frank Troelsen, helt har forladt virksomheden.

»Vi undersøger altid mulige synergier og forbedringer i vores portefølje. I dette tilfælde tror vi på, at det vil komme både Stylepit og Mand M Direct Ltd. til gode, hvis der opnås et tættere samarbejde – en proces som Damian Evans, direktør i M and M Direct, vil lede for at sikre en stærk relation mellem selskaberne. Frank Troelsen har i den forbindelse valgt at fratræde sin stilling, og vi ønsker ham alt det bedste fremover,« skriver Lise Kaae, direktør i Holch Povlsens koncern Heartland, om ændringen i en mail til Finans.

Direktørskiftet er dog ikke den eneste ændring, der er sket hos modeportalen.

Stylepit A/S, der er holdingselskab for aktiviteterne i Stylepit.com A/S, har skiftet navn til Aktieselskabet af 22.1.2021.

Også her var Frank Troelsen indtil slutningen af januar adm. direktør.

Han er nu ifølge cvr-registeret skiftet ud til fordel for Jeppe Bredahl Nielsen, der i forvejen står i spidsen for flere af Bestseller-ejerens øvrige selskaber.

M and M sælger ligesom Stylepit modetøj online og omsætter årligt for omkring 1,5 mia. kr.

Virksomheden har forsendelse og lager i England og sælger derudover tøj til bl.a. Danmark, Frankrig Tyskland, Holland og Polen.

Anders Holch Polvsen overtog M og M Direct for snart syv år siden.

Den britiske modeportal er grundlagt i 1987 af Mark Ellis og Martin Churchward.

Læs også
Top job