Erhverv

Ordrerne vælter ind hos Løvens Hule-firma

Makkerparret Brian Dennis Jensen og Jesper Laursen er blevet væltet af bestillinger, efter deres malingvirksomhed Decofarver gjorde succesfuld debut i investeringsprogrammet Løvens Hule.

Brian Dennis Jensen og Jesper Laursen gik fra Løvens Hule med tre ud af fem løver om bord. Foto: Decofarver

De gik fra Løvens Hule med, hvad der på det tidspunkt var den næststørste investering i programmets historie. Og det er absolut ikke gået ned ad bakke siden for det fynske makkerpar bag Decofarver.

Brian Dennis Jensen og Jesper Laursen deltog i den nyeste sæson af investerings-programmet Løvens Hule, hvor de imponerede de fem iværksættere og tydeligvis også en masse seere.

Efter programmet rullede over skærmen er det nemlig væltet ind med ordrer i barndomsvennernes malingvirksomhed, skriver Fyens Stiftstidende.

Det er faktisk gået så vidt for sig, at Brian Dennis Jensen og Jesper Laursen op til flere gange siden har måtte til tasterne på virksomhedens Facebook-side for at beklage den lange leveringstid. De kunne ganske enkelt ikke følge med alle de ordrer, der kom ind.

»Vi er overvældet, og vi har travlt. Det er sindsygt,« siger Brian Dennis Jensen om de mange ordrer til Fyens Stiftstidende.

De fem ”løvers” begejstring for de to fynske barndomsvenner viste sig altså at være berettiget.

Brian Dennis Jensen og Jesper Laursen forlod Løvens Hule 2,7 mio. kr. rigere med investeringer fra Nordic Female Founders-stifter Mia Wagner, Coolshop-medstifter Jacob Risgaard og Bilbasen-medstifter Jan Lehrmann, der hver smed 900.000 kr. i puljen.

»DecoFarvers tal alene gør det til en imponerende investeringscase,« sagde Jacob Risgaard dengang.

I 2019 havde malingvirksomheden et overskud på 576.000 kr. I følge Fyens Stiftstidende forventer makkerparret et overskud på mere end 2 mio. kr. i 2020. Det ville i så fald være en stigning på næsten 250 pct.

BRANCHENYT
Læs også