Erhverv

Lars Larsen Group skifter ud på direktørposten hos resortet Himmerland

Jesper Lund vil midlertidigt varetage posten som adm. direktør for Himmerland ved siden af sin rolle som samme i Lars Larsen Group.

Himmerland har siden 2014 afviklet golfturneringen Made in Denmark, som i år får et nyt navn: Made in Himmerland. Foto: Made in HimmerLand

Mandag har resortet Himmerland meddelt, at der er sket en udskiftning i direktionen. Jesper Lund, som også er adm. direktør hos resortets ejer Lars Larsen Group, vil med øjeblikkelig virkning overtage posten fra den afgående Mark Bering. Det fremgår af en pressemeddelelse, som Lars Larsen Group har sendt ud i dag.

Bestyrelsesformand Jacob Brunsborg begrunder Mark Berings aftrædelse med »en uoverensstemmelse i forhold til de værdier, som Lars Larsen Group bygger på,« men ønsker derudover ikke at kommentere på beslutningen.

»Jeg er ærgerlig over, at vi er tvunget til at skifte ud på direktørposten i Himmerland med så kort varsel,« siger Jacob Brunsborg i meddelelsen.

Mark Bering har været adm. direktør hos Himmerland siden 1. januar 2019. Siden da har resortet været igennem en række renoveringer og moderniseringer, ligesom det har måttet udstå et år med tabte gevinster som følge af coronakrisen.

Så sent som i august sidste år kunne Finans skrive, at ejerne i Lars Larsen Group havde skudt 400 mio. kr. ind som ny kapital i Himmerland. Ferieresortet havde da oplyst, at årsresultatet for 2019/20 blev et underskud på 90 mio. kr.

»Det vigtigste for mig er at se fremad. Jeg er glad for, at Jesper Lund har tilbudt midlertidigt at træde til som administrerende direktør, og jeg er ikke i tvivl om, at han vil yde en god indsats, indtil vi finder en permanent løsning,« udtaler Jacob Brunsborg i pressemeddelelsen.

Jesper Lund har været adm. direktør i Lars Larsen Group, tidligere kendt som Jysk Holding, siden februar 2020. Han har endvidere kendskab til Himmerland via sin plads i bestyrelsen, som han har haft lige så længe.

Himmerland lægger græs - og snart også navn - til Danmarks største golfturnering. Made in Himmerland presented by Freja er det fulde navn på den turnering, som efter planen skal stå mellem 27. og 30. maj. Turneringen hed tidligere Made in Denmark og har siden 2014 været fast inventar på PGA European Tour.

Foruden tre golfbaner byder Himmerland på hoteller og feriehuse, restauranter og spaophold med mere.

BRANCHENYT
Læs også