Serier

Tivoli suspenderer forventninger efter usikkerhed om kompensation

Corona rammer verden
Foto: PR/Tivoli/Anders Bøggild

Tivoli har suspenderet sine forventninger til 2021 som følge af ”væsentlig usikkerhed omkring den kompensation for faste omkostninger, som Tivoli kan opnå”.

Det meddeler selskabet fredag eftermiddag.

- I den nyeste bekendtgørelse for kompensation af faste omkostninger for perioden 1. marts 2021 og frem, er reglerne omkring den maksimale støtte som virksomhederne kan få, ændret i forhold til tidligere offentliggjorte bekendtgørelser, skriver Tivoli.

- Derudover skal det blandt andet afklares i hvilken udstrækning bekendtgørelsen har yderligere konsekvens med tilbagevirkende kraft, og om ændringerne kan positivt mitigeres ved andre omlægninger. Tivoli har været og er i dialog med myndighederne omkring opgørelsen af kompensation for faste omkostninger, lyder det videre.

I forbindelse med sit årsregnskab for 2020 meldte Tivoli ud, at det ventede en omsætning i niveauet 600-700 mio. kr. og et underskud før skat på 75-100 mio. kr.

I de tidligere resultatforventninger udgjorde kompensation for faste omkostninger cirka 65 mio. kr., fremgår det af meddelelsen.

Tivoli vil opdatere sine resultatforventninger, når det er muligt at lave et nærmere skøn for kompensation for faste omkostninger.

BRANCHENYT
Læs også