Erhverv

Kendt modeportal hiver tre store profiler ind i bestyrelsen

Med Anders Holch Povlsen som hovedaktionær og Jesper Buch på sidelinjen hiver den danske modeportal Miinto nu yderligere tre kendte navne ind i bestyrelsen.

Konrad Kierklo startede Miinto i 2009. Foto: Arkiv.

Den danske modeportal Miinto omsatte i 2020 for mere end en milliard kr., og nu har man så hevet tre tunge navne ind i bestyrelsen for at løfte virksomheden til et endnu højere niveau.

Sådan skriver Børsen.

Miinto er ikke helt fremmed for de store spillere i modebranchen. Bl.a. er Bestseller-ejer Anders Holch Povlsen hovedaktionær og ejer i dag mere end 70 pct. af virksomheden.

I bestyrelsen sidder bl.a. Miinto-stifter, Konrad Kierklo, og tidligere Cult-medejer, Carsten Stokholm Mikkelsen, og de bliver nu gjort selskab af Jeanette Aaen, der er adm. direktør i stomagasinet Illum, Peter Williams, der er tidligere chef for britiske Selfridges, og Jørgen Madsen Lindemann, der er tidligere topchef i mediekoncernen MTG, som bl.a. står bag TV3 og Viaplay.

Jørgen Madsen Lindemann, der også sidder i bestyrelsen hos onlinebutikken Zalando, overtager rollen som bestyrelsesformand.

»Det er ingen hemmelighed, at vi stadig er på en vækstrejse, og vi har derfor brug for kræfter med ekstrem forretningsmæssig og kommerciel tyngde og samtidig har erfaringen med at skalere vækstvirksomheder internationalt. Det er derfor en ære at få muligheden for at arbejde sammen med så anerkendte og dygtige folk som Jeanette Aaen, Peter Williams og Jørgen Madsen Lindemann,« siger Konrad Kierklo, adm. direktør i Miinto, til Børsen.

Miinto blev stiftet i 2009 af Konrad Kierklo.

Ifølge Børsen, oplyste Miinto sidste år, at virksomheden havde omsat for mere end en milliard gennem 2020. Seneste regnskab viser et overskud på 792.000 kr. for regnskabsåret 19/20, mens holdingselskabet Miinto Holding samme regnskabsår endte med et underskud på 47 mio. kr.

Læs også
Top job