• For abonnenter
Erhverv

Den fine balance mellem hæder, ære og etik

Dansk gastronomi hører til i toppen, men hvordan er vejen derop?

Artiklens øverste billede
Restaurant Clou i Borgergade i København – der drives af tvillingerne Alexander Berntsen (med knyttet næve) og Jonathan Berntsen (nr. 4 fra venstre) – fik i går en af de eftertragtede Michelin-stjerner. Brødrene og personalet havde overnattet på luftmadrasser i restauranten for at være klar til afgørelsen. Foto: Lars Krabbe

Danmark har (haft) verdens bedste restaurant, Noma, og verdens bedste kok, Rasmus Kofoed, som ved stenhårdt arbejde, talent, kreativitet og en topatlets dedikation har nået verdenstoppen.

Bag sig har de en mindre hær af kokke, der er villige til at knokle langt ud over 37 timer uden ekstra løn, ligesom gratis arbejdskraft også

Top job

Forsiden lige nu

Anbefalet til dig

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver abonnement

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.