Erhverv

25-årigs idé har hjulpet tusindvis af danskere: Nu opkøber hun konkurrent

Virksomheden Familie Testamente har på et år opnået en månedlig omsætning på 750.000 kr. og køber nu stor konkurrent for millioner.

Emma Novak Christensen, der her ses til højre, har på et år skabt en virksomhed, som har 25 ansatte og en månedlig omsætning på 750.000 kr. Foto: Familie Testamente

Emma Novak Christensen er 25 år, jurastuderende og mor til to. Men hun er også stifter af og direktør i virksomheden Familie Testamente, der i løbet af sit første leveår har taget markedet for testamenter med storm.

Siden Familie Testamente blev stiftet i august 2016, har det udarbejdet 2.000 testamenter, fået en medarbejderstab på 25 mennesker og nået en månedlig omsætning på 750.000 kr.

Nu bliver Familie Testamente så endnu større, da virksomheden har opkøbt konkurrenten Din Arv for et ukendt millionbeløb.

»Vi er meget tilfredse med opkøbet af Din Arv. Det er en stærk digital spiller med en stabil forretning, som har klaret sig godt de sidste år. Samtidig har de udviklet en unik it-platform til at udarbejde testamenter, som effektiviserer hele processen. Den platform kommer vi til at drage meget nytte af i Familie Testamente,« siger Emma Novak Christensen om opkøbet.

Med opkøbet vurderer hun, at Familie Testamente nu sidder på omkring 20 pct. af markedet for testamenter. Når året er omme, regner Emma Novak Christensen med, at markedsandelen for Familie Testamente vil være på 30 pct.

For et år siden vidste hun godt, at rigtigt mange danskere ikke styrer deres arv gennem et testamente, og det fik hende til at stifte Familie Testamente. Målet var at gøre det uoverskuelige testamente mere overskueligt og skræddersy det til den enkelte på under 24 timer.

»Mange tror, at testamenter koster mere end 10.000 kroner, tager lang tid og skal gå gennem dyre advokatkontorer, men sådan behøver det ikke at være. Hos Familie Testamente har vi specialiseret os inden for testamenter og har derfor ikke fokus på andet. Vi står klar fra start af med personlig og skræddersyet rådgivning inden for 24 timer,« siger Emma Novak Christensen, der mangler sit speciale, inden hun er færdiguddannet.

Familie Testamente og Din Arv vil trods opkøbet fortsætte som to selvstændige virksomheder.

Læs også