Navne

Marianne Bøttger: »Nogle mener, at hjemmearbejde er kommet for at blive, og det rammer pendlertrafikken«

50 år tirsdag: Marianne Bøttger har brugt 20 år af sit liv i Arriva. Oprindeligt regnede hun med at skabe sig en karriere som advokat.

Arrivas adm. direktør, Marianne Bøttger, fortæller, at det som resultat af corona-pandemien er svært at få passagererne tilbage.
Foto: Gregers Tycho Marianne Bøttgers karriere ændrede sig, da Arriva ansatte hende som jurist i 2001. Foto: Gregers Tycho Marianne Bøttger bor med sin mand og deres to døtre ved Roskilde i et hus fra 1980’erne, som de har fået ombygget. Foto: Gregers Tycho

Covid-19-krisen har været hård ved transportvirksomheden Arriva. Under nedlukningen er passagererne forsvundet i stort tal, og kampen for at bringe firmaet godt igennem krisen er ifølge Arrivas adm. direktør, Marianne Bøttger, den største udfordring lige nu.

»Vi ved, at det er svært at få passagererne tilbage, og lige nu ligger passagertallene i indeks 40 sammenlignet med samme periode i 2019 før pandemien. Nogle mener, at hjemmearbejde er kommet for at blive, og det rammer pendlertrafikken, og det er også usikkert, om rejseaktiviteten vender tilbage,« siger hun. ..

BRANCHENYT
Læs også