Podcast

Mærsk-familien rydder bordet, Saudi-Arabien som handelspartner og Danske Banks næste topchef

Mærsk-familien stod bag en på alle måder historisk, barsk og opsigtsvækkende magtdemonstration, da man tirsdag gik bag om ryggen på bestyrelsen i Danske Bank og krævede formandens afgang.

Hent alle afsnit af Bundlinjen direkte i iTunes.

Mærsk-familien rydder bordet i Danske Bank. Det var en historisk magtdemonstration, da Mærsk-arvingerne tirsdag vippede formand Ole Andersen af pinden i Danske Bank og krævede en helt ny bestyrelse. Tilliden, integritet og ordentligheden skal tilbage i banken, lød det i en svada, der efterlader Ole Andersen ydmyget på sidelinjen.

Penge og moral. En møbelproducent fra Viborg har besluttet at takke nej ordre fra Saudi-Arabien, efter at det mellemøstlige diktatur tilsyneladende har myrdet og parteret en kritisk journalist i Tyrkiet. Men skal det moralske kompas styre, hvem vi handler med? Og hvor går grænsen i så fald?

Nykredit og Michael Rasmussens næste karrieskridt. 4,8 mia. kroner tjente realkreditkæmpen Nykredit i årets første 9 måneder. Det var et pænt dyk på 37 procent i forhold til samme periode sidste år. Men for topchef Michael Rasmussen var regnskabet godkendt, og han virker til at være topkandidaten til det ledige job som topchef i Danske Bank.

I studiet: Kommentator Anders Heide Mortensen, virksomhedsredaktør Søren Linding og debatredaktør Magnus Barsøe.

Lyt til Bundlinjen direkte her.

Læs også
Top job