Podcast

Det miliondyre Disruptionråd, Leo Pharmas krise og dansk finanskvinde i ny hvidvaskskandale

Indtil for få måneder siden florerede der rygter om, at den magtfulde 62-årige finansboss, Birgitte Bonnesen, var på blokken som ny topchef i Danske Bank. Nu lugter det mere af fyreseddel i Swedbank.

Hent alle afsnit af Bundlinjen direkte i iTunes.

(00:35) Konsulenter for millioner og flybilletter på businessclass over Atlanten. Pengene har siddet løst i regeringens Disruptionråd, hvor alle de gamle kendinge fra fagbevægelsen, arbejdsgiverorganisationerne og erhvervslivet har siddet med. Men de politiske resultater? Indtil videre ingenting.  

(10:25) Danmark tredjestørste medicinselskab, Leo Pharma, er svømmet dybt ud på det åbne hav med milliarddyre investeringer og nye komplekse produkter. Indtil videre har man lavet et resultatmæssigt hul i jorden. Er det troværdigt, når topchef Gitte Aabo forsikrer, at alt går efter planen? Og er hun reelt den rette til at lede den skrantede virksomhed videre?

(20:15) Navnet er Birgitte Bonnesen. Indtil for få måneder siden florerede der rygter om, at den magtfulde 62-årige finansboss var på blokken som ny topchef i Danske Bank. Nu lugter det mere af fyreseddel. Bonnesen sidder i spidsen for den svenske storbank, Swedbank, der i disse dage fedtes dybere og dybere ind i en hvidvaskskandale, der minder meget om Danske Banks.

I studiet: Kommentator Anders Heide Mortensen, virksomhedsredaktør Søren Linding og debatredaktør Magnus Barsøe.

Lyt til Bundlinjen her eller hent alle afsnit direkte i iTunes.

BRANCHENYT
Læs også