Podcast

Benzin på boligmarkedet, magtfuld kvindelig topchef går ind i samfundsdebatten og møgsag med udenlandsk arbejdskraft

Rollen som topleder har markant forandret sig de senere år, siger direktøren i den milliardstore Lundbeckfond Lene Skole. En moderne topchef skal være "benhård", kunne gennemføre "en turnaround" og have styr alle "LGBTQIA-rettigheder".

Hent alle afsnit af Bundlinjen direkte i iTunes.

(00:45) Henrik Sass Larsen vil hælde benzin på boligpriserne. Den magtfulde socialdemokrat, Henrik Sass Larsen, vil rulle den finansielle kriseregulering tilbage. Rigtigt skidt idé, som vil øge den finansielle ustabilitet og skubbe boligpriserne yderligere i vejret, lyder det fra eksperter og minister Rasmus Jarlov. Og Finans’ chefredaktør.

(11:00) Danmarks mest magtfulde erhvervskvinde melder sig ind i samfundsdebatten. Erhvervslivet er på ingen måde inde i et moralsk forfald, og antallet af skandaler er formentlig på niveau med tidligere, lyder det fra direktøren i den milliardstore Lundbeckfond, Lene Skole. Men rollen som topleder er markant forandret, siger Skole, man skal nu have styr på etikken og være "benhård", "kunne gennemføre en turnaround" og have styr på "LGBTQIA-rettigheder".

(20:20) Kommer popstjernen, millionæren og den tidligere graffitimaler, Rasmus Seebach, til at spille en rolle i det kommende folketingsvalg? Måske indirekte. En speget sag om ulovlig udenlandsk arbejdskraft i Seebachs ejendom på Frederiksberg sender nemlig sorte skygger ind over erhvervslivets vigtigste dagsorden: Adgang til udenlandsk arbejdskraft.

I studiet: Kommentator Anders Heide Mortensen, chefredaktør Steen Rosenbak og debatredaktør Magnus Barsøe.

Lyt til Bundlinjen her eller hent alle afsnit direkte i iTunes.

BRANCHENYT
Læs også