Podcast
BREAKING

Bagmandspolitiet sigter Thomas Borgen, knirkelyd i Vestas og erhvervslivets manglende magt

Det endelige retsopgør om Danske Banks hvidvaskskandale rykker nærmere, efter at politiet har rangsaget den tidligere topchefs hjem og sigtet 10 tidligere topledere fra storbanken.

Hent alle afsnit af Bundlinjen direkte i iTunes.

(02:05) Bagmandspolitiet sigter Thomas Borgen. Det ligner begyndelsen på enden for Danske Banks tidligere wunderkind og nu persona non grata i toppen af dansk erhvervsliv, Thomas Borgen. Bagmandspolitiet har ransaget Borgens hjem og sigtet i alt 10 tidligere chefer i Danske Bank i forbindelse med hvidvaskskandalen.

(12:40) Det knirker i Vestas. Man har forlængst vinket farvel til den økonomiske afgrund, men nu stopper selskabets redningsmand og topchef Anders Runevad på et tidspunkt hvor omsætningen står i stampe og overskuddet skrumper. Mere vækst er det helt centrale projekt for den nye mand i spidsen, Henrik Andersen, lyder vurderingen.

(21:05) Erhvervslivets manglende magt. Stram udlændingepolitik, Rasmus Paludan, lidt klima og ellers velfærd for resten af pengene. Det har været emnerne i valgkampens første dage, hvor erhvervslivets mærkesager er totalt fraværende. Oprørspartiet Stram Kurs dominerer mediebilledet og truer den etablerede elites magtmonopol. Kort sagt: Katastrofekurs for erhvervslivets lobbyister.  

I studiet: Kommentator Anders Heide Mortensen, virksomhedsredaktør Søren Linding og debatredaktør Magnus Barsøe.

Lyt til Bundlinjen her eller hent alle afsnit direkte i iTunes.

BRANCHENYT
Læs også