Podcast

Ny podcast fra Finans: »Bundlinjen - med Magnus Barsøe«

Eksperter kalder børsnoteringen af Nykredit for en historisk fejltagelse, og de danske svineproducenterne ser endelig ud til at tjene penge. Det er to af de tre historier fra ugen der gik i dansk erhvervsliv, som vi diskuterer i Finans' nye podcast »Bundlinjen - med Magnus Barsøe«.

Topchef i Novozymes, Peder Holk Nielsen, satte med et solidt regnskab stop for spekulationer om hans mulige exit, og landets svineproducenter ser endelig ud til at tjene penge. Men hvor mange brancher kan reelt overleve, hvis man kun tjener penge ca. hvert femte år?

Og ugens nok største historie: Fire bankeksperter gennemhuller i en kronik Nykredit-ledelsens argumenter for en børsnotering. Man kan ikke tjene både markedet (aktionærerne) og boligejerne (de nuværende ejere af Nykredit) på en og samme tid, lyder det fra eksperterne. Men bestyrelsesformand Nina Smith går i flyverskjul og afviser at lade sig interviewe.

Det er de tre historier, vi debatterer i Finans’ nye ugentlig podcast, »Bundlinjen - med Magnus Barsøe«, hvor vi på omkring 15 minutter tager fat på de største historier fra ugen i dansk erhvervsliv.

Deltagere: Søren Linding, virksomhedsredaktør, Anders Heide Mortensen, kommentator og kommunikationsrådgiver, og vært Magnus Barsøe, debatredaktør.

Du kan nu hente alle afsnit direkte i iTunes.

Hvis du læser denne artikel fra jp.dk, så kan du lytte til podcasten her.

Hvis du har ris eller ros til programmet så skriv endelig til finans@finans.dk. Alle kommentarer modtages med glæde.

BRANCHENYT
Læs også