Privatøkonomi

Restaurant-anmeldelse: Aarhusianske Reel giver valuta for for pengene

Reel leverer god mad til pengene – og atmosfæren er udpræget hyggelig.

Restaurant Reel serverer bl.a.:
Nederst fra venstre ses en hovedret bestående af grillet havtaske m. majspuré, minimajs, gran vinaigrette og muslingesauce. 
En snack af krustade med krabbe i brændt fløde og broccoliskud. 
En dessert i form af en tærte med hindbær og misois. 
Øverst fra venstre ses en hovedret af nye kartofler med karamelliserede løg, østers, formaterede stikkelsbær og grillede kålskud. Samt en forret af håndskåret oksetatar vendt i røget marv, lang pebermayo, bagt rødbede og ramsløgskapers. Foto: Liv Møller Kastrup Grillet brød med saltet og røget pighvarrogn og fermenteret salat var en af flere vellykkede snacks. Foto: Liv Møllers Kastrup Den håndskåret oksetatar vendt i røget marv og lang peber mayo med bagt rødbede var yderst vellykket. Foto: Liv Møller Kastrup Restaurant Reel, madanmeldelse. Aarhus C

Krustade med krabbe i brændt fløde og broccoliskud. Foto: Liv Møller Kastrup Restaurant Reel, madanmeldelse. Aarhus C

Hovedret: Gillet havtaske m. majspuré, mini majs, gran vinaigrette og muslingesauce De nye kartofler har for alvor fået plads på bordet som en selvstændig delikatesse, her med karamelliserede løg, østers, formateret stikkelsbær og grillet kålskud. Foto: Liv Møller Kastrup Tærte med hindbær og misois. Foto: Liv Møller Kastrup


Det kræver et vist gåpåmod at åbne en restaurant under coronaen, men det gjorde restaurant Reel faktisk. Takeaway, naturligvis, andet var der jo ikke at gøre, men de unge mennesker lod sig ikke kue; da samfundet åbnede igen, åbnede også Reel på Nørre Allé lige ved siden af Café Århus, hvorfra det på aftenen duftede brunt, røget og livsklogt, så man kunne mærke livets mange erfaringer langt ud på gaden, stærkt understøttet af John Mogensens rå rygerstemme. Det må blive en anden gang. Denne aften havde jeg sat Den Gl. Redacteur stævne for at teste en restaurant, der på forhånd har erklæret at ville være uden nykker og fine fornemmelser. ..

Læs også