• For abonnenter
Weekend

Jesper Koch: »Ingen kan få skidtet til at smage som mor og mormor«

Benløse fugle minder den sønderjyske kok og Masterchef-dommer Jesper Koch om barndommen. Han serverer imidlertid stadig retten på flere af de spisesteder, han står i spidsen for på Hotel Alsik i Sønderborg.

Artiklens øverste billede
Jesper Koch (tv.) er landskendt som dommer i tv-udsendelsen ”Masterchef”, der lige nu er i gang med sæson 6 på TV 3. Til dagligt arbejder han på luksushotellet Alsik i Sønderborg, der bl.a. er hjemsted for gourmetrestauranten Syttende. Arkivfoto: Tobias Nicolai

Uanset om Jesper Koch laver gourmetmad til gæster på fine restauranter eller kokkererer i køkkenet derhjemme, så kigger han oftere mod det klassiske køkken end det eksperimenterende.

Det gælder også nu, hvor han står i spidsen for fire forskellige spisesteder – der spænder fra gourmet til en morgenmadsbuffet – på hotellet Alsik

Top job

Forsiden lige nu

Anbefalet til dig

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.