Weekend
BREAKING

Restaurantanmeldelse: De gode intentioner endte i havsnød på Havnær

Aarhus har fået endnu en restaurant på den nye havnefront med gode kort på hånden: sublim beliggenhed, rimelige priser og to unge, ambitiøse restauratører, der gør, hvad få tør; rækker helhjertet ud efter alt det gode fra havet. Men det kræver en mere sirlig hånd i køkkenet, hvis Havnær for alvor vil manifestere sig kulinarisk.

Ballotine på helleflynder og jomfruhummerfars med lidt pocheret æble og skovsyre på toppen, som det bliver serveret på restaurant Havnær. Foto: Mads Andreas Frost Kok og restauratør Daniel Justesen og restaurantchef Anne Bach Mortensen på restaurant Havnær. Kok og restauratør Daniel Justesen og restaurantchef Anne Bach Mortensen på restaurant Havnær. Kok og restauratør Daniel Justesen og restaurantchef Anne Bach Mortensen på restaurant havnærRavost Kok og restauratør Daniel Justesen og restaurantchef Anne Bach Mortensen på restaurant havnærRavost Kok og restauratør Daniel Justesen og restaurantchef Anne Bach Mortensen på restaurant havnærRavost Kok og restauratør Daniel Justesen og restaurantchef Anne Bach Mortensen på restaurant havnærRødtunge Kok og restauratør Daniel Justesen og restaurantchef Anne Bach Mortensen på restaurant havnærHelleflynder Kok og restauratør Daniel Justesen og restaurantchef Anne Bach Mortensen på restaurant havnærRavost Kok og restauratør Daniel Justesen og restaurantchef Anne Bach Mortensen på restaurant havnærRavost

Kokken havde lavet samme nummer som Claes. Det var dog ikke grundvandet, han havde fucket med. Det var ravosten fra Thise.

Den var skåret i tern og hårdt gratineret, hvilket fik den til at smage generisk af smeltet ost. Som havartien, der løber ud af parisertoasten og brænder fast i toastjernet. ..

Læs også