Erhverv

Diamantdatteren Elvira Pitzner tjener millioner i eget selskab

Den 23-årige influcencer og tøjiværksætter Elvira Pitzner har i sit første regnskab sikret sig et millionoverskud. Nu er hun på vej med nyt selskab.

Elvira Pitzner tjener bl.a. penge ved at reklamere for brands på sociale medier. Arkivfoto: Per Lange

Det er ikke kun den danske diamanthandler Katerina Pitzner, der har haft et særdeles indbringende år trods coronakrisen.

Også hos diamanthandlerens datter Elvira Pitzner, der bl.a. har sit eget tv-program, er indehaver af sit eget tøjbrand og lever af reklamer på sociale medier, er millionerne rullet ind.

Det viser et regnskab for Elvira Pitzners virksomhed, Braveheart 2020 Aps.

Her fremgår det, at kendisdatteren sidste år landede et overskud på 1,4 mio. kr. efter skat, mens bruttofortjenesten i selskabet nærmede sig 2 mio. kr.

»Jeg har helt klart haft det bedste år med min forretning i mit unge liv. Jeg har haft godt gang i det hele og har lavet en del kampagner på Instagram, hvor jeg hjælper virksomheder med at øge deres salg,« siger 23-årige Elvira Pitzner.

Udviklingen stopper da heller ikke her.

Elvira Pitzner har nemlig flere virksomhedsplaner i ærmet. Fremover vil hun fokusere på at udvikle sit tøjbrand yderligere og foretage investeringer, der kan gavne hende på sigt. Derudover har hun også allerede - sammen med moderen Katerina Pitzner - planer om at åbne en diamantforretning i Dubai, hvor influenceren på nuværende tidspunkt bor.

»Jeg forventer, at det kan gavne os begge to. Det er en sjov mulighed at drive noget sammen, og min mor kommer til at ramme bredere ved også at have noget uden for Danmark. Hun har oprettet sig en stor troværdighed og respekt derhjemme, men der er også en stor værdi at have noget europæisk i eksempelvis Dubai,« siger Elvira Pitzner, der fortæller, at hun sammen med moderen vil oprette et nyt selskab, der skal stå bag den nye diamantforretning.

Elvira Pitzner oprettede sit selskab Braveheart i 2019.

Hun har udtalt, at det skete, fordi hun var »kommet op at tjene flere penge og helst ikke vil betale topskat længere«.

»Jeg betaler min skat med glæde og støtter samfundet, men det var nødvendigt for mig at oprette selskabet, fordi jeg nåede op at tjene et vist beløb og gerne vil have ansatte,« siger hun.

Ifølge regnskabet hev Elvira Pitzner sidste år omkring 80.000 kr. ud til sig selv. Samtidig udbetalte hun knap 408.000 kr. af virksomhedens overskud i udbytte.

»Jeg er udmyg og taknemmelig over alt, hvad jeg har i mit liv. Jeg arbejder hårdt for det, og der er mange, som tror, at jeg får alt foræret og er kommet let til det, men det er en kunst at få ting til at se let ud. Dem, der kender mig ved, at jeg ikke har fået en krone af min mor, og det ikke er fordi min familie er stenrig. Jeg har arbejdet hele mit liv for det,« siger Elvira Pitzner.

Braveheart har i dag to ansatte, hvoraf den ene er Elvira Pitzner selv.

I 2021 forventer hun, at selskabet vil vækste yderligere og gå frem på bunden.

BRANCHENYT
Læs også