Erhverv

Kasi-Jespers sidste danske selskaber er sendt til tvangsopløsning

Efter en stribe konkurser og negativ omtale er de sidste to danske selskaber, hvor Jesper Nielsen er involveret, sendt til tvangsopløsning.

Jesper "Kasi" Nielsen har en stribe konkursramte selskaber bag sig. Snart kan han måske tilføje endnu to.
Foto: Niels Hougaard

De sidste to danske selskaber med tilknytning til Jesper Nielsen, også kendt som Kasi-Jesper, er sendt til tvangsopløsning.

Selskaberne er sendt til tvangsopløsning d. 9. november 2021, fordi det ene selskab mangler en direktion og det andet selskab ikke har indsendt det lovpligtige årsregnskab. Det fremgår af en aktindsigt, som Finans har fået i de to sager ved Erhvervsstyrelsen.

Nu har ejerne tre måneder til at bringe forholdene i orden. Herefter bliver selskaberne tvangslukket - enten ved en konkurs eller ved en solvent lukning.

Det ene selskab hedder Shop Solutions, og ifølge cvr-registeret ejer Jesper Nielsens svoger, Søren Colding, 67 pct. Her har Jesper Nielsen været adm. direktør fra august til oktober i år. Selskabets aktiviteter har, ifølge årsregnskaberne, været at drive handelsvirksomhed.

Det andet selskab er stiftet og ejet af Jesper Nielsen selv. Det har han blandt andet brugt til at drive ejendomsmæglervirksomhed på Mallorca.

De to tvangsopløsninger kommer efter en lang stribe omtalte episoder for erhvervsmanden.

Både han selv og en lang række af hans selskaber er blevet erklæret konkurs. I september kom det frem, at en stor mængde sælgere påstår, at de mangler varer og betaling, sandsynligvis efter et større pyramidesalg, som blev markedsført under Jesper Nielsens navn.

I den forbindelse fortalte den tidligere administrationschef for selskabet i USA, Lisa Salmons, at virksomheden har flyttet sit danske smykkelager til Spanien og oprettet et spansk firma.

Kort efter blev Jesper Nielsen, hans søster Annette Laustrup Nielsen og hans mor Dorthe Nielsen idømt to års konkurskarantæne ved Sø- og Handelsretten. Det betyder, at ingen af dem må deltage i ledelsen af en virksomhed, som de ikke hæfter personligt for.

De to selskaber, der nu er sendt til tvangsopløsning, er ifølge cvr-registeret de sidste danske selskaber Jesper Nielsen har en forbindelse til.

Finans har forsøgt at få en kommentar fra Jesper Nielsen.

Læs også
Top job