Erhverv

Dating-rigmand overtager take away-firma

Efter stor uenighed har selskabet Freeway, der bl.a. står bag Dating.dk, købt sin partner ud af take away-firmaet Room Service.

Morten Wagner, medejer af Freeway-koncernen. Foto: Facebook/Freeway.

Dating-rigmanden Morten Wagner sætter sig nu på magten i det danske take away-firma Room Service.

Hidtil har Morten Wagners selskab Freeway, der bl.a. står bag Dating.dk, ejet halvdelen af Room Service, mens restaurantkæden Cofoco har ejet den anden halvdel. Men nu har Morten Wagner købt Cofoco ud af take away-firmaet.

Det sker efter længere tids uenighed mellem de to ejere, der ikke har kunnet enedes om den fremtidige strategi i Room Service.

»Vi er meget tilfredse med nu at være eneejer af Room Service ApS, og vi er ser et stort potentiale i virksomheden,« udtaler koncerndirektør i Freeway, Mia Wagner, i en pressemeddelelse.

Room Service opererer i samme marked som Just Eat og Hungry.dk, men har valgt at koncentrere sig om at samarbejde med dyrere restauranter, heriblandt LeLe, Sticks 'N' Sushi, Paleo og Gorm's. Room Service bringer mad ud i Københavnsområdet.

For en måned siden skrev Berlingske Business, at luften var iskold mellem dating-kongen Morten Wagner og Cofoco - og at Cofoco derfor ville sælge sine aktier i Room Service. Nu er salget en realitet.

»Salget af vores andele i Room Service betyder, at vi i Cofoco kan fokusere endnu mere på vores kerneforretning - nemlig vores restauranter og vores convenience-produktion,« udtaler Christian Lytje, medejer af Cofoco.

Room Service blev stiftet i 2009 af Cofoco sammen med Freeway og omsatte i 2016 for knap 45 mio. kr. - med et driftsoverskud på tre mio. kr. til følge. Hvad Freeway har betalt for Cofocos aktier i take away-firmaet er hemmeligt.

Driftsdirektør for Freeway ApS, Henrik Damsgaard, indsættes som direktør for selskabet, og den daglige drift fortsætter som hidtil med en daglig leder, et antal koordinatorer og cirka 40 chauffører, der bringer maden ud til kunderne.

Morten Wagner Junior ejer Freeway-koncernen sammen med sin far, Morten Wagner Senior. Sammen står de bag bl.a. Dating.dk og Lejebolig.dk, der har gjort dem begge til mangemillionærer.

For nyligt købte far og søn deres nu tidligere partnere Peter Johan Sønderby og Henrik Back ud af Freeway-koncernen for et trecifret millionbeløb.

BRANCHENYT
Læs også