Erhverv
0

Dating-rigmand har købt 19-årigs millionfirma - nu vil han rydde op

Morten Wagner, der står bag Dating.dk, har købt et firma med masser af fart, men også mange utilfredse kunder.

Morten Wagner, medejer af Freeway-koncernen, der netop har købt en ung iværksætters millionfirma. Foto: Facebook/Freeway.

På kun fire måneder formåede den 19-årige iværksætter Anna Oehlenschlæger at omsætte for to mio. kr. med sit firma CoalCure, der sælger tandblegning med aktivt kul.

Men kunderne i firmaet er langtfra alle tilfredse, og derfor venter der firmaets nye ejer, it-rigmanden Morten Wagner, et større oprydningsarbejde.

Morten Wagner, der står bag Freeway-koncernen, købte i sidste uge CoalCure af Anna Oehlenschlæger for et hemmeligt beløb. Han overtager et firma med masser af fart, men også mange utilfredse kunder.

CoalCure har nemlig haft mere end svært ved at levere de produkter, som kunderne har bestilt. Samtidig har firmaet haft problemer med bl.a. sit lager.

På Trustpilot vrimler det med sure anmeldelser fra kunder, der forgæves har ventet i ugevis på deres varer, og som ikke har kunnet komme i kontakt med CoalCure. Det skal der nu tages hånd om, lyder det fra firmaets nye ejer.

»Anna er løbet ind i klassiske opstartsudfordringer, og vi hjælper hende med at få problemerne løst,« siger Morten Wagner.

Han har sat et hold af ansatte til at kontakte de berørte kunder.

CoalCure sælger aktivt trækul, som angiveligt skulle være i stand til afblege dine tænder. Anna Oehlenschlæger stødte på fænomenet i USA, hvor det er kæmpestort, og hun valgte som den første at bringe det til Danmark.

I jagten på at blive iværksætter droppede Anna Oehlenschlæger både ud af gymnasiet og stod flere gange uden tag over hovedet.

Nu har hun så solgt størstedelen af sit hurtigtvoksende firma til Morten Wagner, men fortsætter som ansat i CoalCure. Ved siden af arbejder hun også som model.

»Det er en stor glæde at sælge mit firma til Freeway og Morten Wagner. Han ved, hvad det vil sige at være ung iværksætter, og jeg føler mig meget inspireret af ham. Samtidig kan Freeway alt det, som er svært, når man er ung iværksætter,« siger Anna Oehlenschlæger.

Morten Wagner Junior ejer Freeway-koncernen sammen med sin far, Morten Wagner Senior. Sammen står de bag bl.a. Dating.dk og Lejebolig.dk, der har gjort dem begge til mangemillionærer.

For nyligt købte far og søn deres nu tidligere partnere Peter Johan Sønderby og Henrik Back ud af Freeway-koncernen for et trecifret millionbeløb.

BRANCHENYT
Læs også