Briefing
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Her er de 9 vigtigste nyheder fra Finans torsdag morgen

NØRSKOV BENJAMIN

Få et hurtigt overblik over nattens og morgenens vigtigste nyheder.
 

Lego topper, Postnord flopper: Disse virksomheder synes danskerne bedst om. I en ny imagemåling af landets største selskaber skraber Postnord bunden, mens Lego stråler i toppen. DSB overrasker.


Redningsplanen på Amager Bakke er kuldsejlet - kæmperegning truer københavnerne
. Professor kritiserer politikerne for at overhøre advarsler og bygge et milliard-anlæg, der var alt for stort.


Svensk tøjgigant i voldsomt aktiefald
. Onsdag blev en voldsom og dramatisk dag for den svenske tøjgigant Hennes & Mauritz. H&M-aktien faldt med 10,6 pct. til 139,3 svenske kroner, hvilket er det laveste niveau siden 2008.


Facebooks omsætning steg med 47 procent i fjerde kvartal: Mobilannoncer skyder i vejret
. Facebooks indtjening steg med hele 47 pct. i fjerde kvartal 2017 sammenlignet med samme periode året før. Det er især indtægerne fra annoncer på mobiltelefoner, der driver den kraftige vækst i indtjeningen.
 

Til gengæld er brugerne langt mindre på Facebook end tidligere, efter at der er blevet lavet mindre ændringer i de algoritmer, der styrer, hvad der kommer op i brugernes nyhedsstrøm. Helt præcist har Facebook mistet sine brugeres opmærksomhed i 50 millioner timer hver dag, oplyser topchef Mark Zuckerberg. (Ritzau)


83 mia. kroner til skat giver røde tal hos Microsoft
. Microsofts regnskab viser et underskud på 6,3 mia. dollars. Det tilskrives ekstraomkostning til skat. (Reuters)
 

Ny direktør opdagede skandalesag i Dansk Reklame Film. Det var den nytiltrådte direktør i Dansk Reklame Film A/S, Carsten Ellemo, der opdagede, at virksomhedens kunder var blevet snydt i stor stil. Flere medarbejdere er bortvist, og selskabet vil betale 95 mio. kr. tilbage til annoncører. Bestyrelsesformand Asger Flygare Bech-Thomsen beklager dybt.


Dansk tobakskæmpe køber amerikansk onlineforhandler af cigarer
. Scandinavian Tobacco Group har underskrevet en aftale om overtagelse af aktiviteterne i Thompson for 372 mio. kroner.
 

Fox satser milliarder på at vise en NFL kamp om ugen. Den amerikanske TV station  oplyser således, at tv-stationen har sikret sig retten til at vise den ugentlige torsdagskamp fra NFL fra næste sæson. Aftalen gælder for de næste fem sæsoner og ifølge en kilde til Financial Times skulle Fox angiveligt betale omkring 3,3 milliarder dollar for aftalen eller 660 millioner dollar om året. (Financial TImes)
 

Har du fået overblikket? Du kan også få de vigtigste nyheder direkte i mailboksen eksklusivt udvalgt af vore redaktører ved at tilmelde dig vores morgenbriefing.

Læs også